Pentru a gasi cea mai bună oferta la asigurarea RCA puteti consulta link-ul de mai jos:

Cum sa completezi corect datele?

După ce ați făcut click pe link-ul de mai sus dacă, în trecut, ați mai achiziționat de pe acest website puteși reînnoi polița RCA doar prin simpla introducere a numarului de înmatriculare. În caz contrar, va trebui sa completați câteva date, pe care le găsiți pe talonul auto.

Informatii utile pe care le gasesti in talon | Best Auto Vest Blog
exemplu talon auto

Inițial veți avea de completat datele următoare:

Site-ul vă ajută in completarea datelor prin 2 metode: prima o puteți observa și în poza de mai sus, fiecare câmp pe care trebuie sa il completați are scrisă o anumită poziție, mai exact, poziția la care se găsește acea informație în talon, iar a doua metoda o puteți testa în momentul în care se face click pe un câmp veți putea vedea un ‘exemplu de talon’ pentru a găsi informația mult mai ușor pe talonul dvs.

După ce veți completa aceste date, va fi nevoie de cateva date ale proprietarului autovehicului, iar la final alegand pe cate luni se dorește valabilitatea si din ce dată puteți apăsa butonul ‘Vezi tarifele’ pentru a vedea tarifele RCA. După ce veți alege oferta dorita, se poate face plata (asta în funcție de metoda aleasă) si asigurare o veți primi atât pe adresa de email, cât și în cont direct pe site. Totodată puteți opta pentru a primi polița RCA în format tipărit direct în cutia poștală sau prin curierat rapid.